2010-10-21 "Ge Fan I Våra Vatten på TV "

För att få än större genomslag med konceptet och därigenom inbringa än mer pengar till fiskevård, kommer nu en tv-serie med samma namn.

TV-serien, som kommer att bestå av åtta halvtimmesavsnitt och produceras av tv-profilen och fiskeguiden Johan Broman och Jocke Wallner/JTW Media (båda kända bla från tv-serien ”fiskeDRAG” och filmen ”Esox Lucius” mm) samt fiskeguiden Fredrik Sjöblom (Sandhamnsguiderna, ”fiskeDRAG” mm) kommer att ta upp olika frågor kring bla hotade vattendrag och slå ett slag för fiskevården samtidigt som den kommer att vara underhållande, med olika musiker som i roadmovie-anda reser runt och fiskar, pratar fiskevård och lever om tillsammans med programledaren Johan Broman och hans följeslagare Fredrik Sjöblom. Tonen i serien blir alltså mer rock än vad de flesta är vana med i dessa fisketv-sammanhang, både vad beträffar fart, musik och grafik.

Projektet är i skrivande stund i full produktion i nära samarbete med musikerna Erik Ohlsson (Millencolin), Anders ”Boba” Lindström (Hellacopters mfl), Dregen (Backyard Babies mfl), Pernilla Andersson och Anders Hernestam (Weeping Willows) m.fl.


Sändningsstart september 2011. Serien kommer till en början visas på TV4 Sport onsdagar 21:30.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0